Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку: Авто новини від AUTO-Consulting - пікап

Интернет-ресурс информационно-аналитической группы AUTO-Consulting  
Новини CARS TRUCKS BUSES ЗНИЖКИ % Статистика офіційний Ford Mustang Mach-E
Пошук по новинам

Розширений пошук
Розділи
Головна
Новини
 Ринок автомобілів
 Акції в автосалонах
 Тест-драйви
 Статистика автопродажів
 Ринок автобусів
 Ринок вантажівок
 Військова техніка
 Виробництво автомобілів
 Законодавство
 Автобізнес LIFE
 Дилерська мережа
 Кредити/лізинг/страхування
 Автохімія
 Сільгосптехніка
 Авто-електроніка
 Ринок запчастин
 Ринок шин
 Мототехніка
 Поради власникам авто
Розмитнення авто
Підписка на новини


• Новини по темі: пікап
• Вогневі групи отримали ще 12 нових пікапів
• Зенітники на Gepard отримали партію пікапів
• На українському ринку пропонується ще одна модель пікапу JAC T8
• Відвантажена чергова партія пікапів JAC T6
• Winner передав військовим 10 пікапів MG T60
• Оператори ударних безпілотників отримали пікапи Peugeot Landtrek
• Мисливців за «шахедами» отримали ще 22 нових пікапів
• Українське підприємство створило власну версію пікапу, з урахуванням досвіду на фронті
• Стали відомі ціни, за якими пропонували пікапи на останньому тендері
• Українські зенітники отримали пікапи Peugeot Landtrek
Ще по пікап...
Новини від AUTO-Consulting
Всі новини по темі - Україна

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку

ринок автомобілів | Опубліковано - 2024-02-28 19:07:07 (2639 разів прочитано)
Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап
За даними AUTO-Consulting в минулому році сегмент пікапів показав найбільший ріст: за 2023 рік в нашій країні було продано 1627 нових пікапів, що на 87,4% більше, ніж за 2022 рік. І схоже, що 2024-й стане не менш продуктивним, враховуючи кількість новинок та потреби України в подібному транспорті.


Минулого року українці відкрили для себе французський пікап Peugeot Landtrek, який в жовтні 2023 року навіть вийшов в лідери цього, досить консервативного, сегменту. Ми про нього неодноразово писали, тому повторюватись не будемо. Лише відмітимо досить цікаву броньовану версію для силових структур, створену у співпраці з компанією REFORM, яка є давнім та надійним партнером бренду Peugeot у напрямку переобладнання автомобілів.

В Україні визначився новий лідер на ринку пікапів

Peugeot Landtrek отримав комплексне бронювання та суцільну броне-капсулу: у салоні для захисту людей сформовано закриту капсулу з балістичної сталі, встановлено багатошарове броньоване скло з додатковим покриттям з полікарбонату для захисту від уламків скла, передбачено армований протимінний захист тощо. Автомобіль має «приховане» бронювання: тобто, з вулиці такий броньований пікап Peugeot Landtrek майже не відрізняється від звичайних. Водночас, завдяки броне-капсулі навколо салону автомобіля, він забезпечує захист на рівні ПЗСА-3 або B6 (BR6/FB6).

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Нажаль броньовані пікапи – це розкіш для наших захисників. Їм не вистачає звичайних машин, попит величезний. Вже довгий час його намагаються задовольнити волонтери, доставляючи з-за кордону різношерсну техніку, в тому числі з правим кермом.

А ось спроба вирішити це питання на державному рівні за допомогою закупівлі через систему Prozzoro виявилась невдалою. Чому? AUTO-Consulting про це докладно розповідав, рекомендуємо ознайомитись, хто не читав. Сподіваємось його повторять, врахувавши всі зауваження, хоча це потрібно було зробити ще позаминулого року, якщо не раніше.

Що було не так з тендером на закупівлю пікапів для ЗСУ?

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Життя щодня дорожчає, і пікапи в тому числі. То й же Peugeot Landtrek в цьому році коштує майже на сто тисяч гривень більше, ніж минулого – від 1 368 100 грн ($35 750). Хоча навіть з цим прайсом він лишається одним з найбільш доступним. Тим не менш, на ринку з’явилась альтернатива, та й не одна.

Foton Tunland 4x4
Компанія АВТЕК, офіційний імпортер комерційних автомобілів Foton в Україні, представляє на українському ринку новинку – пікап Foton Tunland 4x4 від китайського виробника Beiqi Foton Motor Ltd.

Foton Tunland 4x4 допоможе подолати дефіцит пікапів в Україні

Це надійний пікап, який успішно виробляється з 2011 року. Він має дизельний двигун об'ємом 2,0 л максимальною потужністю 163 к.с. (390 Нм), та досить щедрий набір обладнання. Підвіска передня незалежна на подвійних поперечних важелях; задня – незалежна ресорна.

На пікап Foton Tunland 4x4 можна встановити додаткове обладнання, що розширює його функціональність. Від зенітних установок до спеціалізованого обладнання для перевезення важкого вантажу. Він адаптований під різноманітні вимоги.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Також AUTO-Consulting дізнався, що до України наразі прямує нова партія машин в максимальній версії Full Extra, що прибуде в середині весни. Орієнтовна вартість пікапу з механічною КПП становиться $32 000 (1 224 645 грн), з 8-ступінчастим “автоматом” ZF – на $2000 більше.
Гарантія 2 роки або 100 000 км пробігу.

Що було не так з тендером на закупівлю пікапів для ЗСУ?

Tata Xenon X2
Компанія “АВТО-РЕГІОН” розширює свою продуктову лінійку та відкриває новий напрямок роботи компанії – пікапи бренду Tata.

Індійські пікапи ТАТА Xenon X2 зарекомендували себе як надійні автомобілі, що мають високу прохідність та досить міцні, а також достатню вантажопідйомні, адаптовані до встановлення різного обладнання та легкі у ремонті. Нагадаємо, що Tata Motors є частиною індійського конгломерату Tata Group та є важливим гравцем на глобальному ринку автотранспортних засобів.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Автомобіль оснащений дизельним двигуном TATA 2.2L DICOR Euro V прямого впорскування з турбокомпресором та інтеркулером, Common Rail з робочим об'ємом 2179 см3. Максимальна потужність – 150 к.с. при 4000 об/хв з крутним моментом 320 Нм при 1500 – 3000 об/хв. Двигун досить економічний та достатньою потужністю.

Характеристики TATA Xenon X2:
● Кліренс – 210 мм
● Повна маса – 3050 кг
● Споряджена маса – 1995 кг
● Максимальне навантаження – 1400 кг передня вісь
● Максимальне навантаження 1800 кг задня вісь
● Розміри кузова (мм) –1588 x 1412 x 406

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

За замовчуванням пікап комплектується 16-дюймовими колісними дисками. Що ж стосується базового наповнення, до нього включені подушки безпеки, ABS, кондиціонер, електропакет, дистанційний ключ з іммобілайзером, аудіосистема, верхні габаритні вогні, верхнє розміщення додаткового стоп сигналу, радіопідготовка, підсвічування номерного знаку, аварійна сигналізація, лампи підсвічування дверних пройм, система підсвітки після паркування, центральний замок, дисплей в центральній консолі.

На український ринок поставлять велику партію найдоступніших пікапів

Термін поставки техніки: до 15 календарних днів з моменту підписання договору поставки. Умови оплати: 50% попередня оплата, 50% доплата протягом 5 днів з моменту поставки автомобілів. Гарантія: 12 місяця або 60 000 км, в залежності від того, яка подія настане раніше. Вартість – 1 164 000 грн ($30 415).

JAC T6 та T8
Повнопривідні пікапи JAC T6 теж вже використовують військові. AUTO-Consulting писав, що невеликі партії JAC передані ППОП ГУНП в Харківській області.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Окрім того, 18 нових автомобілів передано бійцям Головного управління розвідки, Служби безпеки України, Третьої окремої штурмової бригади, батальйону Національної поліції України «Захід», а також Міністерству оборони України та Державної прикордонної служби України.

Все це пікапи JAC T6, які комплектуються дизельним 2,0-літровим двигуном потужністю 136 к.с. Модель випускається з 2016 року, за основу було взято раму Toyota Hilux. Відповідно, це досить надійний вибір але у вільному продажу їх небагато, в основному Т6 партіями привозять під конкретні потреби.

Натомість в офіційному продажу є новіша модель JAC T8. Технічно вона ідентична Т6, але має змінений дизайн передньої частини та інакший салон. Ціна пікапу 2023 року випуску з “механікою” складає 1 110 000 грн ($29 000).

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Isuzu D-Max
В цьому році були помічені пікапи Isuzu D-Max з додатковим доопрацюванням для потреб військових, але це були досить прості машини минулого покоління. Саме такі й треба на передовій, але у вільному продажу їх немає, тільки на ринку вживаних автомобілів, та й то закордоном.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Дистриб'ютор продукції ISUZU в Україні, Група компаній «ISUZU ATAMAN УКРАЇНА» наразі пропонує версії Isuzu D-Max 3.0 Euro-5 (190 к.с., 450 Нм) за 42 000 євро (1 742 500 грн). Більш доступні пікапи з турбодизелем об'ємом 1.9 л потужністю в 150 к.с. і обертовим моментом в 350 Нм з’являться влітку, але їх вартість не змогли назвати навіть приблизно.

Пікапи Isuzu D-Max уже використовуються силовими структурами в Україні, тобто техніка знайома.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Volkswagen Amarok
Новий VW Amarok має довжину 5350 міліметрів (на 96 мм довший за свого попередника). Колісна виросла на 173 мм і складає 3270 мм – це забезпечує більше місця, особливо на другому ряду сидінь подвійної кабіни. Звиси кузова стали меншими, а глибина броду, який може подолати пікап зросла з 500 мм до 800 мм.

Як і у випадку з попередньою моделлю, вантажне ліжко між колісних арок дозволяє розмістити європіддон, завантажений боком. Версія з однорядною кабіною може навіть прийняти дві такі палети. Вантаж прикріплений через проушини на вантажній платформі, кожна з яких може витримати навантаження до 500 кілограмів.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Базовий Volkswagen Amarok на нашому ринку пропонується з дизельни двигуном 2.0 TDI (205 к.с.) та 6-ступінчастою “механікою” за ціною від 1 950 258 грн ($50 960). Також можна замовити 10-ступінчастий “автомат”.

Ford Ranger Raptor
Офіційний імпортер Ford вже пропонує абсолютно новий Ranger п‘ятого покоління. Він може похизуватись вдосконаленою системою адаптації до дорожніх умов Advanced Terrain Management System, а також безліччю функцій допомоги водієві, таких як інтелектуальний адаптивний круїз-контроль та покращена система активної допомоги під час паркування для Raptor.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Новий Ford Ranger пропонується з 2,0-літровим дизельним двигуном на 170 або 205 к.с. з механічною або автоматичною трнсмісією. Базова версія коштує від 1 866 840 грн ($48 780). Спепцверсія Ranger Tremor 2.0 TDCi (205 к.с, 500 Нм) оцінена в 2 100 297 грн ($54 880).

А якщо вам і цього замало, можна звернути увагу на версії Raptor. Початкова ціна на Ford Ranger Raptor складає від 3 068 891 грн ($80 190) – це дизельний пікап з двигуном 2.0 EcoBlue Bi-turbo (210 к.с., 500 Нм) та 10-ступінчастим “автоматом”. Бензиновий Ranger Raptor 3.0 EcoBoost V6 Twin Turbo (292 к.с., 491 Нм) коштує на $2060 більше: від 3 147 542 грн ($82 250). Такий пікап може розігнатись до 100 км/год за 7,9 секунди, але “максималка” обмежена 180 км/год.

RAM
Як повідомив раніше AUTO-Consulting, до України повернулися офіційні автомобілів Dodge та RAM. Нові автомобілі цих брендів у європейській специфікації вже з'явилися на українському ринку і навіть присутні у дилерській мережі. Причому, RAM став окремим брендом пікапів, без приставки Dodge.

І якщо Ford Ranger за американською термінологією вважається середньорозмірним, то RAM – це вже повнорозмірні машини довжиною 5,8 метри, та колісною базою понад 3,5 метри.

Які нові моделі пікапів з’явилися на українському ринку - пікап

Найпростіший Ram 1500 Classic коштує від $30 235 (1 157 100 грн), а найдорожчий "скажений пікап" RAM 1500 TRX обійдеться як мінімум в $83 890 (3 210 000 грн). Але це вже буде найпотужніший серійний пікап у світі. Під капотом двигун 6.2л Supercharged HEMI V8 SRT потужністю 702 к.с. та крутним моментом у 881 Нм при 4800 об./хв. Цей пікап розганяється до 100 км\год всього за 4,5 с!

У 2023 році продажі пікапів в Україні встановили рекорд

FaceBook     Twitter     email     Telegram   Підпишись на канал в Telegram


Підпишись на новини на пошту
Новини по темі - Україна Всі новини по темі ринок автомобілів


Цікаве по темі...
• Стало відомо, хто ще став регулярно їздити на російському лімузині Aurus
• PEUGEOT представляє новий 7-ми місний кросовер Peugeot 5008
• Більше 50% замовників автомобіля Xiaomi вже відмінили заказ
• Українські військові отримали одну з найбільших партій пікапів
• В Україні стартують продажі пікапу нового покоління JAC T9
• В Україні стартують продажі доступного електрокара
• Який зараз рівень дефіциту кадрів на автомобільному ринку. Які спеціальності найзатребуваніші
• Новий PEUGEOT Е-3008 отримав нагороду за видатний дизайн Red Dot Award 2024
• В Україні стартували продажі та набирає популярності кросовер JAC JS6
• OPEL Astra визнано «Легковим автомобілем року в Україні 2024»
• Представлений новий Nissan Qashqai. Що змінилось?
• DAF провів зліт шанувальників ретро вантажівок
• Новий Jeep Avenger вже скоро буде доступний в Україні. Оголошено версії та комплектації
• Toyota представила нове покоління 4Runner
• Яким буде новий Audi Q6 E-Tron
Головні новини
• Підсумки автосалону у Пекіні. Тепер прогрес авто буде визначати софт
• На електромобілі до Львова за 5 годин. Чи це реально?
• США замовить зброю у українського ВПК на $1,6 млрд.
• Через Дію вже переоформили 55000 транспорту
• АЛЬФАТЕКС пропонує широкий модельний ряд сміттєвозів обсягом від 6 до 23 куб. м
• Genesis представила другий "заряджений" електрокар з ім`ям Magma
• ZF представить електричну вісь для нового покоління електробусів
• Вогневі групи отримали ще 12 нових пікапів
• Mazda показала електричного наступника свого найпопулярнішого седану
• MINI представляє новий повністю електричний MINI Aceman
• Nissan готує одразу чотири новинки
• Volkswagen натякнув, яким буде наступне покоління електричних кросоверів ID
• Національний банк України знизив облікову ставку. Що це дасть для авторинку
• В Україні доступні автомобілі Jeep Compass 2024 в нових комплектаціях
• Зенітники на Gepard отримали партію пікапів
• В Україні стартували продажі міні-екскаваторів Yanmar
• З України вивезли колекцію рідкісних автомобілів, які потрапили до музею фсб
• Україна отримає одразу 1000 HMMWV в пакеті допомоги від США
• Lamborghini представила 800-сильний кросовер і перевершила конкурентів
• 44 артилерійська бригада показала з якою технікою зараз воює
Всі новини...

Авто- мото- музеї та колекції України
«Фаетон» Запорожжя
«Ретро Гараж» Львів
«Винтаж Гаражъ» Дніпро
«Машини часу» Дніпро
Музей КПІ Київ
Harley-Davidson Kyiv
«Мотомір» Камєнскоє
Ретромотомузей Львів
Zastava Умань
Мотоколекція OldCarService Київ
Гараж Януковича
Мотоколекція Берегово
Ретро музей Карлівка
Колекція Львівських мопедів
100 екземплярів за 100 років

Заводи, де виробляють
Ваші машини
Український авторинок за 100 років
ЗАЗ 2009 р., Як роблять ZAZ Forza 2011 р., ЗАЗ 2017 р.
Богдан (Черкасы), 2009, 2013, 2019 рік
Богдан JAC, Богдан-МАЗ
АвтоВАЗ
ЛуАЗ, ЛуАЗ 2016
Черкаський Автобус 2003, 2016 рік
КрАСЗ
Що залишилося від ЛАЗу
Що залишилося від КМЗ
Що залишилося від ХВЗ
Що залишилося від ЛМЗ
Єврокар
ЧАЗ
Часов-Яр
Історія КМЗ
Завод ім. Малишева
Київський БТЗ
Перший український автозавод
Велосипеди України
Audi
Jaguar Land Rover China
Peugeot
Porsche
Volvo
FSO
KIA Slovakia KIA Russia KIA Korea
Lamborghini
MG
BYD
Chery, Chery 2016
Geely, Emgrand EC8, Emgrand GC9
Great-Wall, 2012 рік
FORD Otosan
MAN & Neoplan Туреччина
IVECO
MAN
Scania Сідертельє
ГАЗ, ГАЗ 2010
УАЗ

Лічильники


SHALB  
Secured  




Купить машину на автопродаже? Автобазар Украины.

Популярні новини
• Українське підприємство створило власну версію пікапу, з урахуванням досвіду на фронті
• Більше жодних БелАЗів. В Україні кар'єрний самоскид проїхав 1,5 млн км і продовжує працювати
• Як в Україну везуть величезний трансформатор для ТЕС
• З України вивезли колекцію рідкісних автомобілів, які потрапили до музею фсб
• На Львівщині знайшли старовинний мотоцикл, який більше 80 років пролежав у землі
• Стало відомо, хто ще став регулярно їздити на російському лімузині Aurus
• 44 артилерійська бригада показала з якою технікою зараз воює
• Франція пріоритетно відправлятиме в Україну БТР VAB та САУ Caesar
• Хто став новим власником ЛАЗу і що тепер буде з підприємством?
• Стало відомо, хто буде постачати Києву велику партію нових автобусів
• Українське ППО підсилили КАЗами на шасі ISUZU
• Україна отримає одразу 1000 HMMWV в пакеті допомоги від США
• Більше 50% замовників автомобіля Xiaomi вже відмінили заказ
• Volvo показала, навіщо потрібні найпотужніші тягачі FH780
• Недооцінений: тест-драйв Citroen C5 Aircross
Акції у дилерів...
• Власники Mitsubishi зможуть вигідно обслужити кондиціонер
• Акцію від Opet для СТО, Автомагазинів та Підприємств з власним парком техніки продовжено до 30.04.24 р.
• Ціни, в які можна закохатися! Спеціальні ціни на усі автомобілі SEAT 2023 р.в. на складі в Україні
• На останні моделі Volkswagen Caddy 2023 року діє спеціальна цінова пропозиція
• На Mitsubishi Eclipse Cross 2023 року виробництва діє вигода до 129 000 грн.*
• В Євромоторс у Хмельницькому діє цілий ряд акційних пропозицій на нові та вживані автомобілі
• Автобезпека світового рівня Vodafone Guardian тепер доступна за 0 грн.
• BMW 3 серії доступні в Україні по ціні від 1 500 000 грн.
• На автомобілі CUPRA на складі в Україні діють спеціальні ціни
• На броньовані автомобілі BMW Х5 М50i VR6 діє спеціальна пропозиція
• В автосалонах GM GROUP діють вигідні умови по підготовці авто після зими
• Кросовер Opel Grandland — в наявності в Україні зі знижкою 40 000 грн.
• В Україні стартувала сервісна акція на Renault «Обслуговування підвіски з вигодою до 25%»
• На автомобілі SEAT 2023 року діють спеціальні ціни
• У дилерів Volkswagen доступна партія кросоверів VW T-Roc за спеціальними цінами
Авто історія
Історія АвтоЗАЗа
Історія Богдан/ЛуАЗ
Історія Черкаський автобус
Історія КМЗ / КМЗ 75 років
Музей Audi
Історія NSU
Музей BMW
Музей Citroen
Історія Citroen
Музей DAF
Музей Ferrari
Музей Fiat
Музей MG
Музей Peugeot
Історія Dangel 4x4
Історія Jeep
Музей Porsche
Музей Volvo
Парк Ferrari World Park
ВАЗ-2101 "Копійка"
ВАЗ-2121 "Нива"/LADA 4x4
LADA Sport
ГАЗ-24 "Волга"
ЛуАЗ-969
ЗАЗ-965
Перший український мотоцикл
Найперша мотоколяска К-1В
Перший київський мотоцикл К-1Б
Всі модели ЛМЗ
Історія Mini
Музей в Брюселі
Музей в Турині
Музей в Пекині
Музей в Шанхаї
Гараж Князя Монако
Авто королів XX сторіччя
Гараж Януковича
Китайський автопром
Турецький автопром
Корейський автопром
Авто II світової війни
Автівки Великої Перемоги
Авто Ленд-ліза
Лімузини російських вождів
Київський тролейбус
Київський автобус
Перші українські тролейбуси
Київський швидкісний трамвай
НТУ - 75 років
Перші авто та автоСМІ в Україні
ТОП10+ найстаріших автомобілів в Україні
Автономера Київа за 116 років
Статистика українського авторинку за 100 років
Скільки авто було продано в Незалежній Україні

Великі особистості Андре Сітроєн, Джорджетто Джуджаро, Луїджи Колані, Фердинанд Порше, Марчелло Гандіні, Mr. Dream Car Олексій Сахновський, Свємпа, київлянин Володимир Вєклич, Філіп Прибилой Д4
 
Зв'язок
Тел.: +38 063 233 43 31
Пишіть нам >>>
Зробити стартовою | У вибране
Експорт новин |
Реклама на сайті
Роздрук, збереження, переклад іншою мовою або носій матеріалів, опублікованих у новинах AUTO-Consulting, допускаються лише для особистого використання. Інше використання матеріалів (зокрема, часткова чи повна публікація) допускається лише з дозволу ІАГ AUTO-Consulting. Використання матеріалів www.autoconsulting.com.ua допускається за наявності гіперпосилання на www.autoconsulting.com.ua.